Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Beylice Ortaokulu

Telefon : 02646640029
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://beyliceortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BEYLİCE MAH. ADAPAZARI DÜZCE YOLU/1 SK. LOJMAN SİTESİ BEYLICE ORTAOKULU BLOK NO 1 HENDEK / SAKARYA
VİZYON : VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; • Atatürk ilke ve inkılâplarına saygı duyan onları kendine hedef edinen insanlar yetişsin. • Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın, • İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin, • Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin, • Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkânları sonuna kadar kullansın, • Vatanını milletini özünden sevsin, mili ve manevi değerlerini korusun, ailesine karşı sorumluluğunu bilsin, kendisini iyi bir vatandaş olarak yetiştirsin. • Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin, • Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin, • Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın, • Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın, • Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kabullenebilsin.
MİSYON : MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi ; ATATÜRK ilke ve esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgi benimsemiş, bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2011 - 2012 - YILLARI SBS DE HENDEK 2.OLAN OKULUMUZ BU BAŞARISINI 2013 DE DE DEVAM ETTİRDİ.21 ORTAOKUL İÇİNDEN YİNE NOKSEL ORTAOKULNDAN SONRA 2. SIRADA YER ALDI.HEMEN HER YIL BU BAŞARISINI KORUYAN OKULUMUZ İLÇE SIRALAMASINDA İLKLERDE YER ALDI.HİÇBİR ÖĞRENCİYİ KAYBETMEME FELSEFESİYLE HAREKET EDİLEN OKULUMUZ TAMAMI TAŞIMALI ÖĞRENCİ OLMASINA RAĞMEN HEMEN HER YIL 1-2 FEN LİSESİ ÖĞRENCİSİ ÇIKARMAKTADIR.2016 YILINDA İSE 3 ÖĞRENCİ FEN LİSESİ, 2017 YILLIN DA 2 FEN LİSESİ, 2018 YILINDA 2 PROJE LİSESİ VE 2019 YILINDA İLÇE OKULLARI ARASINDA DÖRDÜNCÜ OLARAK 4 ÖĞRENCİMİZİ PROJE LİSESİNE YERLEŞTİRDİK. 2021-2022 eğitim öğretim yılı sonunda 1 öğrencimizi Fen Lisesi olmak üzere 2 öğrencimizi Sınavla Öğrenci Alan Okullara yerleştirdik.

Öğretmen :9
Öğrenci :73
Derslik :7
Fizik Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3260
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 09:00 - 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : Hendek ilçesinden Düzce-Gümüşova ilçesine her yarım saatte bir kalkan dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Ulaşım : Hendek, Düzce-Gümüşova D100 kara yolu üzerinde.Yarım saate bir dolmuş taşımacılığı mevcut.
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL :42 KM İLÇE :12 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : ilçe bazında masa tenisi, bilek güreşleri gibi bireysel oyunlarda derecelerimiz bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015 , 2016 , 2019, 2022 yıllarında dört adet TÜBİTAK projesi yapılmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2016 ve 2019 yıllarında başvurusu yapılmıştır.
Yazdır :